- The Life Of Emmha -

Alla inlägg under januari 2012

Av Emmha - 10 januari 2012 12:19


Jag älskar dig min underbara älskling! Du är det bästa som har hänt mig! Du gör att mina dagar blir dom bästa dagarna i mitt liv! Det finns ingen som är som du och du är bara min! Älskar dig för alltid ♥♥♥

 

 

Av Emmha - 9 januari 2012 22:00

Startvikt; 135.8 kg


Frukost; Jordgubbssoppa, te och ett glas kolsyratvatten

Lunch; Potatis-purjolökssoppa och vanligt vatten med lite smak av citron

Mellanmål; 1 glas kolsyrat vatten, chokladssoppa FAVORIT!!!!!  och en kopp te

Middag;1 glas kolsyrat vatten och chokladpuddningssoppa

Kvällsmål; Samma som middagen

Mellanmål; -

Första dagen har gått sådör tycker jag men har varit hungrig och trött så idag så blir de sänggång tidigt orkar inte göra så mycket. Hoppas att de går bättre imorrn. Just idag känner jag att jag vill att 1 månad ska gå så jag få  göra min operation men de kan väl vara för att de första dagen.


Fick veta idag att nästa måndag ska jag till överviktenheten för att träffa diestisten för att prata mat efter operationen och kanske något mer vi får se hur det går....


KRAM



Av Emmha - 8 januari 2012 21:27

Idag har jag varit lite nervös inför imorrn då jag borde ska börja med soppor och gå till skolan igen efter lovet. Har även försökt att komma på hur många gånger jag ska äta sopporna  och fick fram 5 gånger. Imorrn ska jag väga mig och ta en hel bild på mig och se om man ser någon skillnad innan operationen.  

Lägger in bilden och vikten i morrn (tror jag)

Sen som ni ser har jag även gjort om bloggen lite=)


Hoppas att allt är bra med er? KRAM

Emma

Av Emmha - 7 januari 2012 00:45

Idag så har jag läst i brochyren jag fick om hur operationen ska gå till eller mest sövningen och uppvakningen de som jag mest var ororlig för. Sen på eftermiddagen så åkte Katarina hem så de blev väldigt tyst här hemma. Nu i kväll så har Niklas och jag tittat på tv och sen så har vi spelat spel i nästan 3 timmar och ska strax gå och sova =) Hoppas att er dag har varit bra för de har min... Imorrn så är de sista gången jag får äta någon mat på ett tag då ska jag nog äta något som jag verkligen inte kan vara utan men vet inte vad än vi får helt enkelt se;)


KRAM

Av Emmha - 6 januari 2012 13:35

Idag om 1 månad så ligger jag på lasarettet och blir opererad. Spänannde . Idag så skulle jag ju byta ut en måltid med soppor men jag kände inte för det eftersom jag mådde illa och var vrålhungrig så då åt jag vanlig frukost och så kommer jag göra imorrn och börja med allt på söndag i stället känns bättre att göra så...


Idag så sorterar jag papper till operationen och till provtagningen så jag har ordning på dom. Ska skriva i min rosaanteckningsbok som jag skriver om min operation i sen så ska jag även skriva in lite frågor som jag har som jag ska komma ihåg att fråga.. Skriver in dom i ett eget inlägg sen antar att ni vill veta vad jag har för funderungar;)


Ska strax ut till köket och plocka ur diskmaskinen sen ska jag och Katarina inviga vår elvisp genom att baka hallonkaka och kladdmuffins=)


Sen vet jag inte mer vad jag ska göra idag...


KRAM

Av Emmha - 5 januari 2012 17:36

Det finns en sida där man kan göra modeller av sig själv... 

http://www.mvm.com/demovs.html

Jag gjorde två en med min nuvarandevikt och en med min målvikt


  

Av Emmha - 5 januari 2012 17:25

Idag när vi kom hem till Falun så åkte vi först hem och lämnade saker sen gick jag och Katarina ut i kylan och skulle gå och hämta min 6 kg tunga paket med pulversoppor men vi kom inte så långt innan vi mötte hennes kompis som hon följde med så jag dit själv sen när jag skulle hem så fick jag gå med 6 kg tunga paketet 1.5 kilometer i -4 grader lite kallt och jobbigt var det men jag fick iaf motion  ;)  så nu har jag sopporna hemma så på söndag börjar jag på riktigt med sopporna =) Imorrn så ska jag byta ut en måltid och antagligen är det frukosten eftersom den är lättast att byta ut.

   


KRAM

Av Emmha - 4 januari 2012 19:08

Just nu sitter jag på Kastrup och väntar på flyget till arlanda har tyP flugit hela dagen idag. När vi landade i Frankfurt så hade mina soppor kommit fram tok Falun så imorrn när vi kommer hem så ska jag hämta dom och börja med dom på fredag eller allaflall byta ut en måltid och på söndag börjar jag med dom på riktigt.:) skriver igen imorrn tror jag ;)

Välj Språk/ Select Language

Välkommen! Welcome!

Presentation


24-årig tjej som lever i ett hus tillsammans med sin sambo och
bloggar om;
- Sin vardag
- Sitt liv efter en Gastric bypass -operation som hon gjorde 6/2-2012
- Träning/motion
- Mat
- Bakning
- Recept
.. och mycket mera.

Instagram

Instagram

GBP-bloggar

Frågeruta

41 besvarade frågor

Kategorier

Skillnaden då och nu

   

Delmål

20 kg - har inte kommit på något än..  KLARADE DET DEN 12/4 2012

 

30 kg Köpa en klocka att ha på armen KLARADE DET DEN 9/8 2012

  

 

40 kg Fixa ny frisyr

 

50 kg - fixa nya glasögon

 

60 kg - Åka till Ullared

 

70 kg - åka på kryssning eller åka utomlands och fira

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards