- The Life Of Emmha -

Alla inlägg under september 2012

Av Emmha - 29 september 2012 16:14

Har inte skrivit så mycket på senaste tiden om min gastric bypass operation och tänkte att det var dags för det nu    


    Hälsan & Motion

 

     DÅ

  • Tyckte det var jobbigt att gå
  • Blev väldigt fort trött när jag sprang eller gick
  • Gick bara när jag verkligen var tvungen
  • Blev anfådd av att gå i trappor
  • Gick på gym men inte spec ofta
  • Var ofta sjuk
  • Ofta migrän

 

      NU

  • Kan rör mig mycket lättare
  • Blir inte trött så fort när jag går eller springer
  • Har vissa dagar ont i mina höfter och rygg att jag varken kan gå, stå eller ligga
  • Kan springa i trappor 
  • Rör på mig mer
  • Går mycket hellre än åker buss eller cykel
  • Total nobbar att gå på gym och har insett att de inte är min grej
  • tränar på nintendo wii 2-3 ggr i veckan
  • Försöker rör på mig i minst 30 min varje dag
  • Nästan aldrig sjuk
  • Ingen migrän
     Mat
       DÅ
  • Tyckte om de mesta och åt de mesta
  • åt inte regelbundet
  • Åt väldigt oynyttigt

      NU

  • Kan äta allt men kan få dumping ibland
  • Kan inte dricka kaffe bara om jag har is i så att de blir iskaffe
  • Har ganska svårt att dricka vatten men häller i lite citron eller fun light saft i så funkar det
  • Äta varann timme går bra 
  • äter 6-7 ggr om dagen
  • Äter lite bättre än för 1 år sen men kan bli bättre på det
 Skillnaden på mig idag och för ett år sen är stor tycker jag, jag är gladare nu och tycker om att rör på mig men tycker att de är jobbigt att jag har ont i höfterna och ryggen så att jag inte kan rör mig vissa dagar men rör på mig de dagar jag kan. Ska kanske även lägga till att det är 7 månader sen jag gjorde operationen om någon inte har förstått det;)
 
 
Av Emmha - 28 september 2012 19:30

I morse ringde jag choachen och kollade om hon var frisk så jag kunde åka dit upp och kanske lösa att jag får studera i stället men hon var sjuk fortfarande men vi pratade lite i tfn och jag fick intrycket att hon tyckte de var en bra ide´ att jag börjar studera eftersom jag får praktik för de enda dom hos choachen kan hjälpa mig med är att få praktik och inte bli klar med mina betyg. Så det känns bra iaf men choachen ska ringa mig på måndag så ska vi lösa det och jag hoppas vi lyckas :D AF ska alltid krångla :(


Det är skönt att det är fredag tycker jag ! Denna helg kommer jag ta det lugnt och bara vara hemma med älskling och mysa och städa de ska bli skönt. Nu ska vi ha fredagsmys med bland annat kräftor och hummus :)


Vi hörs 


KRAM

Av Emmha - 27 september 2012 17:30

Idag så började jag skolan igen, var så glad att kunna studera upp tre ämenena jag har kvar och att Lena också började skolan var också mycket trevligt :). vi pratade bara med syon och fick lite papper och en uppgift att skriva imorgon eftersom de tyckte att vi får börja på måndag då de har ett schema. När jag kom hem så ringde telefonen och de var en av  jobbchocherna somm sa att AF hade ringt  till henne och sagt att dom hade fårr veta att jag studerr och de får jag inte eftersom jag är skrivien hos choachen i 6 månader så de var tvungen att ta ett nytt bestlut åt mig innan jag kunde börja plugga. Krångligt värre måste jag säga!!! Hon sa att jag ska ringa henne imorgon och se om någon är frisk hos dom eftersom alla var sjuk idag så får se om det löser sig imorgon för jag vill studera  och får även praktisera på en förskola :) 

Så imorgon ska jag ringa och prata med chochen .



KRAM

Av Emmha - 26 september 2012 21:31

Idag gick jag upp 07.20 som vanligt och åt frukost och åkte till choachen en sista gång men när jag kom en hållplats ifrån där jag brukar gå av så fick jag ett sms att jag inte behöver komma dit idag eftersom han hade massor av möten inbokade med de som började i måndag.  Så det var bara att åka in till stan och byta buss och åka hem igen. Sen har jag varit hemma hela dagen och inte gjort så mycket är så trött, tror jag har järnbrist ska ringa till diestisten på skönvikt och kolla om hon vet när jag får en tid till dom eller om jag ska gå till vårdcentralen. Imorgon börjar jag skolan igen, är faktiskt lite nervös men det ska bli kul. Min kompis Lena börjar också imorrn så det är kul   att man känner någon iaf. Nu ska jag se klart på efterlyst sen ska jag sova så jag är pigg (så pigg jag kan bli) imorgon.


KRAM

Av Emmha - 25 september 2012 18:51

Idag var på ett möte som handlade om  hur jag kunna bli klar med gymnasiet och mötet gick bra och jag skrev in mig så från och med på torsdag är jag student igen =) och då studerar jag på något som heter Arenan Academy och ska förhoppningsvis bli klar till jul vilket jag verkligen hoppas att jag blir! Så imorrn gör jag antagligen min sista dag hos choachen för några månader, de känns både kul men också tråkigt eftersom jag inte vet om jag får komma tillbaka dit eftersom jag tycker att dom är så bra där uppe. Men får helt enkelt se hur det blir i framtiden.

 

Resten av dagen har jag inte gjort så mycket, har vart så förbaskat trött idag så har mest vilat och inte gjort så mycket men jag har tvättat och plockat lite iaf... och ja gjort om min header lite är inte nöjd än men den får duga ett tag iaf så får jag pilla med en ny header och försöka få den som jag vill ;)

 

 

KRAM

 

Av Emmha - 24 september 2012 09:39

I helgen så var jag, älskling å några andra på en kryssning till helsingfors, de var en trevlig helg =)dock så fick jag ont i halsen och blev förkyld i helgen så är lite trött idag. Hoppas det går över snart så jag inte blir mer sjuk för det vill jag inte! 


Just nu sitter jag hos min jobbchoach och letar efter jobb jag kan söka men hittar inte så många så skriver spontanansköningar i stället men just nu är tomt i min hjärna när jag skriva personliga brev så tog mig en liten rast    ska väl fortsätta strax..


KRAM

Av Emmha - 21 september 2012 08:33

Igår eftermiddag fick jag äntligen hämta min jacka :D idag var de så kallt så jag fick ta den och den är superskön :) idag ska älskling och några till på kryssning till Helsingfors det ska bli kul och då behövs kanske jackan för de kan ju bli kallt ;) just nu sitter jag på bussen påväg till jobbchoachen, hoppas att de är fler än jag där... Ska bäst att jag slutar skriva då jag inte går in i en lyktstolpe som jag gjorde häromdagen när jag spelare wordfeud på tfn ha ha ha

Av Emmha - 19 september 2012 14:31

Som ni redan vet så letade jag efter en tröja eller jacka till helgen som jag kan ha till min klänning men har inte hittat något men idag hittade jag en skjorta på Gina Tricot (va annars?! Haha) som jag köpte för den kan jag använda till vardags också :) visst är den snygg?!

Välj Språk/ Select Language

Välkommen! Welcome!

Presentation


24-årig tjej som lever i ett hus tillsammans med sin sambo och
bloggar om;
- Sin vardag
- Sitt liv efter en Gastric bypass -operation som hon gjorde 6/2-2012
- Träning/motion
- Mat
- Bakning
- Recept
.. och mycket mera.

Instagram

Instagram

GBP-bloggar

Frågeruta

41 besvarade frågor

Kategorier

Skillnaden då och nu

   

Delmål

20 kg - har inte kommit på något än..  KLARADE DET DEN 12/4 2012

 

30 kg Köpa en klocka att ha på armen KLARADE DET DEN 9/8 2012

  

 

40 kg Fixa ny frisyr

 

50 kg - fixa nya glasögon

 

60 kg - Åka till Ullared

 

70 kg - åka på kryssning eller åka utomlands och fira

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards